iedere donderdagmiddag

Taaltafels

De Nederlandse taal beter leren, door met elkaar te praten: dat is het doel van de TaalTafels. De Bibliotheek Wagnerplein en Het Ronde Tafelhuis organiseren elke donderdag TaalTafels voor iedereen die graag wil oefenen met Nederlands spreken. Aan de TaalTafels kunnen deelnemers oefenen, elkaar helpen en van elkaar leren.

Wat is een TaalTafel?
Aan een TaalTafel praat je in een klein groepje (max. 8 deelnemers) over verschillende onderwerpen en thema’s. Het vertrekpunt voor het gesprek zijn jullie eigen verhalen, boeken, foto’s en spelletjes. Groepjes worden gebeleid door medewerkers van het Ronde Tafelhuis en de Bibliotheek Wagnerplein. Er wordt geen les gegeven.
Gratis deelnemen
Deelnemen aan de TaalTafels is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Wil je graag meer informatie? Neem dan via mail even contact op, of loop binnen bij het VerHalenHuis